Home/Zuivel

Zuivel valt niet meer weg te denken bij het dagelijkse eetpatroon van de meeste mensen in Antwerpen en omgeving. Natuurlijk is het wel belangrijk dat je kiest voor producten van kwaliteit en dat is wat je bij de Noordwateringshoeve kunt verwachten. Al onze producten worden met de grootste zorg en aandacht geproduceerd, waardoor jij geniet van zuivelproducten van de allerbeste kwaliteit!

eiproducten
Vrachtwagen NWH

Zorgvuldig geproduceerde zuivel van onze groothandel nabij Antwerpen

Er zijn verschillende producten van zuivel waarvoor je bij onze groothandel in regio Antwerpen terecht kunt, waaronder:

  • Jonge kaas
  • Boter
  • Margarine

Onze zuivelproducten worden ter plaatse verpakt en verdeeld, waardoor je dus altijd de beste kwaliteit en versheid in huis haalt. Er zijn echter nog meer goede redenen om je zuivel bij onze groothandel in Wuustwezel, nabij Antwerpen te kopen. Zo wordt er gebruikgemaakt van een korte-keten werkwijze, dat inhoudt dat de producten ter plaatse, zo snel én zo zorgvuldig mogelijk worden geproduceerd en verdeeld. Daarbij wordt er altijd rekening gehouden met de wens van de klant op het vlak van de verpakking.

Kies voor verse zuivelproducten

Wanneer je kiest voor zuivel van onze groothandel uit Wuustwezel, in regio Antwerpen is er minder afval, gaat het om een lokaal geproduceerd product en is er sprake van een transparant systeem. Hierdoor heb je als consument beter zich op wat je eet én waar je eten vandaan komt. Het is echter vooral de versheid van de producten die de korte keten de moeite waard maakt. Bij de Noordwateringshoeve kan je rekenen op zuivelproducten die écht vers zijn, beter smaken en bijdragen tot een optimale gezondheid. Wil je meer weten over het aanbod en de service? Neem contact met ons op via het telefoonnummer +32 4 77 94 06 53 of via het e-mailadres info@noordwateringshoeve.be.

Ook interessant:

Verse bio-eieren | Verse scharreleieren | Eierhandel