De Noordwateringshoeve is dé zuivelgroothandel in Antwerpen waar je moet zijn als je heerlijke zuivelproducten van de beste kwaliteit wilt kopen. Zuivel valt niet meer weg te denken bij het dagelijkse eetpatroon van de meeste mensen. Natuurlijk is het wel belangrijk dat je kiest voor zuivelproducten van kwaliteit en dat is wat je bij onze zuivelhandel in Wuustwezel kunt verwachten. Al onze producten worden met de grootste zorg en aandacht geproduceerd, waardoor jij geniet van zuivelproducten van de allerbeste kwaliteit!

eiproducten

Zorgvuldig geproduceerde zuivelproducten van onze zuivelgroothandel

Aan zuivel geen gebrek bij ons! Er zijn verschillende zuivelproducten die je kunt kopen bij onze zuivelhandel, zoals:

  • Jonge kaas
  • Boter
  • Margarine

Onze zuivelproducten worden ter plaatse verpakt en verdeeld, waardoor je dus altijd de beste kwaliteit en versheid in huis haalt. Er zijn echter nog meer goede redenen om je zuivel bij onze zuivelgroothandel te kopen. Zo wordt er gebruik gemaakt van een korte-ketenwerkwijze. Dat houdt in dat de producten ter plaatse in onze zuivelhandel, zo snel én zo zorgvuldig mogelijk worden geproduceerd en verdeeld. Daarbij houden we als professionele groothandel altijd rekening met de wens van de klant op het vlak van de verpakking. We zijn niet alleen een betrouwbare zuivelgroothandel, maar ook een eierproducent. Je kunt bij ons daarom zowel zuivel als verse eieren kopen. Uiteraard kun je bij ons niet alleen zuivel, maar ook verse eieren kopen voor je supermarkt of horecazaak. Kom snel eens langs en koop je zuivel bij ons en geniet van de allerbeste kwaliteit.

Kies voor verse producten van onze zuivelhandel

Kies je voor zuivel van onze zuivelgroothandel? Dan is er minder afval, gaat het om een lokaal geproduceerd product en is er sprake van een transparant systeem. Hierdoor heb je als consument beter zicht op wat je eet én waar je eten vandaan komt. Het is echter vooral de versheid van de producten die de korte keten de moeite waard maakt. Bij onze zuivelhandel reken je op zuivelproducten die écht vers zijn, die beter smaken en die bijdragen tot een optimale gezondheid. Wil je meer weten over het aanbod en de service? Of heb je nog vragen over de aankoop van onze verse eieren in bulk? Neem contact met ons op via +32 4 77 94 06 53.