Leverancier van eieren voor een supermarkt in Antwerpen

Korte-ketenproductie
Welzijn dieren staat voorop
Eierenautomaat met verse eieren

Als supermarkteigenaar ben je vast op zoek naar een betrouwbare leverancier van eieren voor een supermarkt in Antwerpen. Verse, kwalitatieve eieren zijn immers een essentieel onderdeel van je aanbod. Maar waar vind je een groothandel in eieren die niet alleen kwaliteit garandeert, maar ook flexibel is in aantallen en levering? Juist, bij een gespecialiseerde groothandel, die weet hoe belangrijk versheid en kwaliteit zijn voor jouw klanten. Als klant van De Noordwateringshoeve in Wuustwezel, kun je rekenen op een persoonlijke aanpak en advies op maat voor de aankoop van eieren voor jouw supermarkt.

Eierhandel de Noordwateringshoeve Kippenstal
Eierhandel de Noordwateringshoeve Dronebeeld bedrijf
Vertrek vrachtwagen Eierhandel de Noordwateringshoeve

Wat zijn de voordelen van een bulkaankoop van eieren?

Als leverancier van eieren garanderen wij topkwaliteit in elke levering. Onze verse bio-eieren voldoen aan alle kwaliteitsstandaarden. Bij het doen van een bulkaankoop van verse eieren, profiteer je van meerdere voordelen. De lagere kostprijs is er slechts één van! Wij hanteren een werkwijze met korte keten, wat betekent dat de eieren minder reistijd hebben en dus verser zijn bij aankomst. Dit draagt bij aan het dierenwelzijn en garandeert de beste kwaliteit. Als leverancier voor supermarkten of horecazaken zijn we flexibel in de aantallen die we leveren, zodat je precies krijgt wat je nodig hebt voor jouw onderneming.

Vraag gerust om meer informatie over onze mogelijkheden

Heb je interesse in een samenwerking met een groothandel in eieren die verkoopt aan supermarkten? Of wil je meer weten over onze verse eieren? Neem dan gerust contact op voor meer informatie. Ontdek hoe wij als verdeler van eieren de verkoop in je supermarkt in Antwerpen kunnen boosten!

Contactformulier