Verse eieren kopen is belangrijk voor een gezond voedingspatroon. Dat is dan ook waarom je bij onze groothandel in Wuustwezel, nabij Antwerpen enkel kwalitatieve eieren vindt. Het aanbod is erg uitgebreid en omvat verschillende categorieën op basis van hoeveelheid. Op die manier vind je voor elke situatie de perfecte hoeveelheid kwalitatieve, verse eieren. Versheid is troef bij Noordwateringshoeve – en dat wordt duidelijk als je voor onze verse eieren kiest.

30 verse scharreleieren
doos-g-

De juiste hoeveelheid verse eieren kopen in de omgeving van Antwerpen

Door je verse eieren bij ons in regio Antwerpen te kopen, kies je voor kwaliteit en puurheid. Daarbij krijg je ook een breed aanbod aan mogelijke verpakkingen, zodat je precies de gewenste hoeveelheid verse eieren kunt kopen. De eieren zijn verkrijgbaar per 6 of per 10, veilig bewaard in een kartonnen verpakking voor een betere houdbaarheid en bescherming tegen vallen of stoten. Ook een gesealde verpakking met wel 30 eieren behoort tot de mogelijkheden. Dit is een goede optie als je bijvoorbeeld een grotere hoeveelheid eierproducten in één keer nodig hebt. Het is zelfs mogelijk om kartonnen dozen met 180 of 360 stuks te bestellen. Zo kun je gemakkelijk de juiste hoeveelheid verse eieren kopen in regio Antwerpen.

Kies voor kwaliteit, duurzaamheid én versheid

Verse eieren zijn gemakkelijk te vinden, maar als je zeker wilt zijn van kwaliteit is verstandig om ze bij onze groothandel in Wuustwezel, nabij Antwerpen te kopen. Eierhandel de Noordwateringshoeve neemt de productie, verpakking én distributie van de verse eieren op zich, waardoor je zeker bent van de best mogelijke kwaliteit. Wil je meer weten over de verse eieren die je bij ons in regio Antwerpen kunt kopen? Neem dan contact met ons op via het telefoonnummer +32 4 77 94 06 53 of het e-mailadres info@noordwateringshoeve.be. We beantwoorden je vragen graag.

Ook interessant:

Eierhandel | Verse bio-eieren | Zuivel Antwerpen

NWH PLUS 1X10