Wil je verse eieren kopen in Antwerpen? Dan doe je dit het best bij De Noordwateringshoeve in Wuustwezel. Bij ons vind je enkel kwalitatieve eieren. Bovendien bieden wij een uitgebreid aanbod aan. Voor elke situatie vind je hier dus de perfecte hoeveelheid aan kwalitatieve eieren. Versheid is troef bij onze hoeve en dat wordt duidelijk als je bij ons verse eieren komt kopen.

30 verse scharreleieren
doos-g-

De juiste hoeveelheid verse eieren kopen

Door je verse eieren bij onze eiergroothandel te kopen, kies je voor kwaliteit en puurheid. Daarbij krijg je ook een breed aanbod aan mogelijke verpakkingen, zodat je precies de gewenste hoeveelheid verse bio-eieren kunt kopen. De eieren van De Noordwateringshoeve zijn verkrijgbaar per zes of per tien, veilig bewaard in een kartonnen verpakking voor een betere houdbaarheid en bescherming tegen vallen of stoten. Ook een afgesloten verpakking met wel dertig eieren behoort tot de mogelijkheden. Het is zelfs mogelijk om kartonnen dozen met 180 of 360 stuks te bestellen. Dit is een goede optie als je bijvoorbeeld een grotere hoeveelheid eierproducten in één keer nodig hebt. Zo kun je gemakkelijk de juiste hoeveelheid verse eieren kopen.

Kies voor kwaliteit, duurzaamheid én versheid

Eieren vind je overal, maar als je zeker wilt zijn van kwaliteit, is het verstandig om bij ons verse eieren te kopen. Wij nemen zowel de productie, de verpakking als de distributie op ons. Wil je meer weten over de verse eieren die je bij ons kunt kopen in bulk? Of ben je eerder op zoek naar lekkere zuivelproducten? Neem dan contact met ons op via het telefoonnummer +32 4 77 94 06 53. We beantwoorden je vragen graag.

NWH PLUS 1X10