Verse scharreleieren

Wil je genieten van de uitstekende kwaliteit en gezondheid van verse scharreleieren uit de omgeving van Antwerpen? Eierhandel de Noordwateringshoeve uit Wuustwezel helpt je met een breed gamma aan verse scharreleieren. Deze eieren bieden alle voedingswaarde en versheid die je van een puur, gezond ei verwacht. Doordat jouw groothandel de productie, verpakking én distributie van de eieren op zich neemt, ben je zeker van een product van kwaliteit.

Verschillende soorten scharreleieren uit de omgeving van Antwerpen

Bij Eierhandel de Noordwateringshoeve in Wuustwezel, nabij Antwerpen vind je een breed aanbod aan verse scharreleieren, op basis van verpakking en hoeveelheid. Zo zijn gewone scharreleieren verkrijgbaar in verpakkingen van 6 tot 10, perfect voor huishoudelijk gebruik op de korte termijn. Aan de andere kant vind je premium eieren binnen het aanbod, eveneens in hoeveelheden van 6 of 10 stuks. Ten slotte behoren grotere eieren tot de mogelijkheden.

doos-g-

Grote hoeveelheden eieren bestellen bij onze groothandel

Wil je meerdere eieren kopen voor een langere periode of grotere gerechten? Dan zijn er eveneens heel wat opties. Kies bijvoorbeeld voor een handige, gesealde verpakking met 30 eieren, waarbij elk ei afzonderlijk is beschermd. Voor hele grote hoeveelheden kies je dan weer best voor eieren verpakt in dozen. Hierbij kies je tussen een doos met 180 of 360 stuks, afhankelijk van je voorkeur of nood.

Ervaar de voordelen van verse scharreleieren

Er zijn genoeg redenen om voor verse scharreleieren van de Noordwateringshoeve uit de omgeving Antwerpen te kiezen. Zo worden de eieren geproduceerd in een natuurlijkere omgeving, dat de kwaliteit natuurlijk ten goede komt. Daarbij bevatten dergelijke eieren een hoge concentratie voedingsstoffen, aangezien de kippen meer vrijheid hebben en zich meer volgens hun natuurlijke ritme kunnen gedragen. Hierdoor worden de scharreleieren kwalitatiever en duurzamer. Zou je graag meer te weten komen over het aanbod verse scharreleieren en de service van jouw groothandel in regio Antwerpen? Neem dan vrijblijvend contact op via het nummer +32 4 77 94 06 53 of stuur een e-mail naar info@noordwateringshoeve.be!

NWH PREMIUM 10 EIEREN M