Ben je op zoek naar vrije-uitloopeieren in regio Antwerpen? Dan zit je goed bij De Noordwateringshoeve in Wuustwezel, want wij kunnen deze eieren verkrijgen op aanvraag. Wij bieden een uitgebreid aanbod aan eieren aan en stellen kwaliteit te allen tijde voorop. Lees snel verder en kom meer te weten over de eieren van vrije-uitloopkippen.

vrije uitloop
vrije uitloop

Genieten van heerlijke vrije-uitloopeieren

Vrije-uitloopeieren zijn eieren van kippen die niet alleen binnen zitten, maar die ook toegang hebben tot een buitenverblijf. Deze kippen hebben een meer afwisselend leven dan een gewone scharrelkip. Men spreekt van een vrij-uitloopei als de kip minimaal vier m2 tot haar beschikking heeft. Het creëren van buitenruimte kost een boer natuurlijk wel geld en daarom zijn vrije-uitloopeieren vaak iets duurder dan scharreleieren. Wil je graag genieten van heerlijke vrije-uitloopeieren? Laat het ons dan snel weten, want als leverancier van eieren vragen wij deze eieren graag voor jou aan.

Kies voor onze eieren

Wil je gaan voor kwaliteit? Kies dan voor vrije-uitloopeieren. Wij voorzien deze graag voor jou als je contact met ons opneemt. Je bereikt ons telefonisch via telefoonnummer +32 4 77 94 06 53. Wij zijn je graag van dienst en beantwoorden al je vragen over onze diverse eierproducten.

vrije uitloop