noordwateringshoeve BIO EIEREN

Als je verse bio-eieren wilt kopen in Antwerpen, dan zit je goed bij De Noordwateringshoeve in Wuustwezel. Steeds meer mensen kiezen ervoor om verse bio-eieren te kopen en daar zijn natuurlijk enkele goede redenen voor. De biologische eieren die je bij ons kunt kopen, hebben enkele interessante voordelen in vergelijking met eieren die op conventionele wijze geproduceerd zijn. Bij ons geniet je van gezondere, versere eieren. Daarnaast hebben onze verse bio-eieren een rijkere smaak.

Verse bio-eieren kopen is beter voor het dier én je gezondheid

Er zijn verschillende voordelen wanneer je ervoor kiest om biologische eieren te kopen. Ten eerste genieten leghennen van biologische eieren van een gezonder leefklimaat. Ze hebben meer ruimte om vrij te bewegen en meer mogelijkheid om buiten te komen. Biologische eieren kopen is dus beter voor de dieren. Juist doordat verse bio-eieren in betere omstandigheden geproduceerd worden, bevatten ze meer voedingsstoffen en veel minder schadelijke stoffen. Bovendien kan je bij ons biologische eieren in uiteenlopende hoeveelheden kopen. De standaardhoeveelheden wat betreft het kopen van verse bio-eieren, zijn verpakkingen van zes eieren. Echter zijn er ook grotere kartonnen dozen met 180 of 360 eieren beschikbaar voor de verkoop in supermarkten of horecazaken.

180xl

Heerlijk verse biologische eieren kopen

Wil je heerlijk verse bio-eieren kopen bij een leverancier van eieren? Of ben je eerder op zoek naar verse scharreleieren? Dan ben je bij De Noordwateringshoeve aan het juiste adres! We verzorgen het hele traject ter plaatse: van de productie tot de verpakking en distributie van de eieren. Hierdoor geniet je van een optimale kwaliteit en versheid, wanneer je ervoor kiest om onze biologische eieren te kopen. De verse bio-eieren die gisteren zijn gelegd, zijn vandaag reeds verkrijgbaar. Op die manier ben je zeker dat je verse bio-eieren gaat kopen die veel gezonder en lekkerder zijn.

Kom biologische eieren kopen bij ons

Ben je overtuigd dat verse bio-eieren kopen een meerwaarde heeft? Neem dan telefonisch contact met ons op via +32 4 77 94 06 53 voor meer informatie of voor een antwoord op al je vragen. Wij zijn je graag van dienst en vertellen meer over onze werkwijze. Kom snel overheerlijke en dagverse eitjes kopen. We hopen je snel te mogen verwelkomen.