noordwateringshoeve BIO EIEREN

Steeds meer mensen kiezen voor verse bio-eieren, en dat heeft natuurlijk enkele goede redenen. Het kopen van verse bio-eieren van onze groothandel in Wuustwezel, nabij Antwerpen biedt enkele interessante voordelen in vergelijking met biologische eieren die op conventionele wijze geproduceerd zijn. Bij ons geniet je van gezondere, versere eieren. Daarnaast hebben onze verse bio-eieren uit Wuustwezel, in regio Antwerpen, een rijkere smaak.

Verse bio-eieren zijn beter voor het dier én de gezondheid

Het heeft verschillende voordelen wanneer je ervoor kiest om biologische eieren te kopen in regio Antwerpen. Ten eerste genieten leghennen van biologische eieren van een gezonder leefklimaat. Ze hebben meer ruimte om vrij te bewegen en meer mogelijkheid om buiten te komen. Hierdoor is biologische eieren kopen in Antwerpen beter voor de dieren. Juist doordat verse bio-eieren in betere omstandigheden geproduceerd worden, bevatten ze ook meer voedingsstoffen en veel minder schadelijk stoffen. Ten slotte kan je biologische eieren in uiteenlopende hoeveelheden kopen bij de Noordwateringshoeve in regio Antwerpen. De standaardhoeveelheden zijn verpakkingen van 6 eieren of grotere kartonnen dozen met 180 of 360 eieren.

180xl
Scharrel

De meest verse biologische eieren kopen in regio Antwerpen

Als je op zoek bent naar verse bio-eieren, dan ben je bij Eierhandel De Noordwateringshoeve in Wuustwezel, nabij Antwerpen aan het juiste adres! We verzorgen het hele traject ter plaatse: van productie tot verpakking en distributie van de eieren. Hierdoor geniet je van een optimale kwaliteit en versheid wanneer je ervoor kiest om onze biologische eieren te kopen. De verse bio-eieren die gisteren zijn gelegd, zijn vandaag reeds verkrijgbaar. Op die manier ben je zeker van een product dat écht vers is, en dus ook veel gezonder en lekkerder.

Neem contact met ons op

Ben je overtuigd van de meerwaarde van de verse bio-eieren van onze eierhandel uit Wuustwezel, in de omgeving van Antwerpen? Neem telefonisch contact op via +32 4 77 94 06 53 voor meer informatie over onze werkwijze en onze eieren. Je kunt ook een e-mail sturen naar info@noordwateringshoeve.be.

Ook interessant:

Verse scharreleieren | Verse eieren kopen | Eierhandel