Bulkaankoop van eieren uit Antwerpen

Korte-ketenproductie
Welzijn dieren staat voorop
Eierenautomaat met verse eieren

Als je overweegt om een bulkaankoop van eieren uit Antwerpen te doen, dan zit je goed bij ons! Bulkaankopen van eieren bieden tal van pluspunten, zeker als ze afkomstig zijn van De Noordwateringshoeve, jouw betrouwbare leverancier uit Wuustwezel. Of het nu voor je horecazaak of supermarkt is, de kwaliteit en versheid van de eieren blijven prioriteit.

Eierhandel de Noordwateringshoeve Kippenstal
Eierhandel de Noordwateringshoeve Dronebeeld bedrijf
Vertrek vrachtwagen Eierhandel de Noordwateringshoeve

Wat zijn de voordelen van een bulkaankoop van eieren?

Als leverancier van eieren garanderen wij topkwaliteit in elke levering. Onze verse bio-eieren voldoen aan alle kwaliteitsstandaarden. Bij het doen van een bulkaankoop van verse eieren, profiteer je van meerdere voordelen. De lagere kostprijs is er slechts één van! Wij hanteren een werkwijze met korte keten, wat betekent dat de eieren minder reistijd hebben en dus verser zijn bij aankomst. Dit draagt bij aan het dierenwelzijn en garandeert de beste kwaliteit. Als leverancier voor supermarkten of horecazaken zijn we flexibel in de aantallen die we leveren, zodat je precies krijgt wat je nodig hebt voor jouw onderneming.

Contacteer ons voor meer informatie

Ben je geïnteresseerd in meer details over de bulkaankoop van eieren uit onze hoeve te Antwerpen? Aarzel niet om contact op te nemen met ons via het nummer +32 4 77 94 06 53. Wij voorzien je graag van alle informatie over onze ei-producten en de mogelijkheden voor jouw bedrijf. Laat ons samen bekijken hoe we aan jouw behoeften kunnen voldoen en jouw zaak kunnen verrijken met kwaliteitsvolle eieren.

Contactformulier