Eierhandel

Home/Eierhandel
Korte-keten productie
Een ei wat vandaag wordt gelegd, wordt morgen verkocht
Vele verpakkingsopties beschikbaar

Zoek je een goede eierhandel in Wuustwezel, nabij Antwerpen? Dan wil je natuurlijk zo vers mogelijke eieren. Daarom kies je het best voor onze groothandel, want wij gaan professional én zorgvuldig te werk bij de productie, verpakking en distributie van de eieren. Dat maakt het mogelijk om producten van uitstekende kwaliteit aan te bieden!

Eierhandel de Noordwateringshoeve Kippenstal
Eierhandel de Noordwateringshoeve Dronebeeld bedrijf
Vertrek vrachtwagen Eierhandel de Noordwateringshoeve

Verse eieren, rechtsreeks van de boerderij

De grootste troef van je leverancier in eieren uit Wuustwezel, nabij Antwerpen? De eieren komen recht van de boerderij en worden vervolgens elke week zorgvuldig gesorteerd en verpakt. Dit gebeurt helemaal volgens de wensen van de klant. Doordat de eieren ter plaatse worden geproduceerd zijn klanten zeker van een duurzaam, vers en puur product. Een korte ketenproductie, met als basis het motto: eieren die gisteren gelegd zijn, liggen vandaag! Wil je meer te weten komen over de service en het aanbod van jouw leverancier in eieren? Neem dan contact op met onze groothandel in eieren uit de omgeving van Antwerpen.

Vind eieren van de beste kwaliteit

Al deze troeven maken dat onze eierhandel in Wuustwezel, nabij Antwerpen enkel producten biedt van de beste kwaliteit. Of je nu op zoek bent naar biologische eieren die in diervriendelijke omstandigheden worden geproduceerd of het liefst van al scharreleieren aankoopt: wij staan voor je klaar. Er is echter altijd één rode draad: versheid! Wil je meer informatie over de mogelijkheden? Bel dan naar +32 4 77 94 06 53 of stuur een e-mail naar info@noordwateringshoeve.be.